0487 827 977
Ijsselsteinstraat 24/0001 - 2200 Herentals
0487 827 977

HoReCa

Een HoReCa zaak runnen is méér dan “in de potten roeren” of “een bord op tafel zetten”.
Een HoReCa bedrijf rendabel maken én houden, is keihard werken.

Eerst en vooral moet de kwaliteit van de producten optimaal zijn.
Daarnaast is ook de kwaliteit van de dienstverlening en het Management cruciaal:
Wordt vandaag de dag wel de maximale omzet behaald, in plaats van dat er mogelijks hier en daar wat blijft liggen?

In de realiteit is dit eerste jammer genoeg ontzettend vaak het geval.
Om van gastvrijheid nog maar te zwijgen.

horeca
horeca

Het succes of falen van een HoReCa zaak, omvat de som van een aantal specifieke elementen in de bedrijfsvoering.

De algemene Look & Feel, de sfeer, de samenstelling van de menukaart (let op de grootte), de mate van gastvrijheid en het niveau van opleiding van obers, bar medewerkers, koks, …
Daarnaast is er ook nog het imago zélf; hoe wordt er buiten de zaak gesproken over het HoReCa bedrijf, in bijvoorbeeld reviews op Social Media of Google?
Al deze elementen de mate van klantbeleving en het succes van de HoReCa onderneming.

Belangrijk dus dat het Management hierin een optimale ondersteuning vindt.
Een ervaren partner in de vorm van een HoReCa Coach; die de HoReCa wereld niet alleen door en door kent, maar ook een gedreven specialist is op vlak van klantbeleving, Marketing, Sales, & Communicatie.

Kan uw HoReCa zaak een Sales Boost gebruiken?

Contacteer ons voor meer info of een vrijblijvende afspraak.

Het is niet eenvoudig om een zaak te runnen én deze kritisch te blijven bekijken, met het oog op optimalisatie en ontwikkeling.
Heel vaak ziet men zelfs niets eens dat er optimalisatie mogelijk is; en denkt men zelfs goed bezig te zijn…

Een HoReCa Coach kan helpen bestaande bottlenecks in kaart te brengen, en een pasklare oplossing te bieden.
De missie van een externe HoReCa Coach bestaat er dan ook uit om elke dag opnieuw de kwaliteit, de resultaten en de omzetten te maximaliseren.

Uw gasten verdienen immers de beste service.

horeca
horeca

Het inzetten van een HoReCa Coach kan hierin een oplossing bieden.
SalesBoost Consultancy biedt HoReCa Coaching op alle niveau’s; van commis de salle tot Zaakvoerder.

We starten met een grondige analyse van de sterke punten, en wat dient te worden geoptimaliseerd.
Vervolgens stellen we concrete én meetbare ontwikkelingsdoelen op.
Door middel van HoReCa Coaching op de werkvloer zelf, werken we vervolgens intensief aan deze optimalisatiepunten en doelstellingen.

Het doel van HoReCa Coaching is dat de essentiële kennis en basisvaardigheden voor optimale klanttevredenheid en maximale omzet worden aangescherpt én ontwikkeld door middel van het stellen van persoonlijke ontwikkelingsdoelen.
Tevens wordt ook gestimuleerd dat elke betrokken medewerker de aangeleerde technieken blijft toepassen, dus ook na het HoReCa Coaching traject.

Wacht dus niet langer en investeer vandaag nog in de kwaliteit van uw zaak.