0487 827 977
Morkhovenseweg 102/101, 2200 Noorderwijk
0487 827 977

Bart Daems

Een witte raaf; zo kan men mij het beste omschrijven.

Een ambitieuze en uiterst leergierige Sales addict, gezegend met een grote dosis zelfstandigheid, creativiteit, verantwoordelijkheid én flexibiliteit.
Steeds handelend met als doel om de behoeften en vragen van de klant zo optimaal mogelijk te kunnen detecteren en invullen.

Als Freelance Sales Coach voer ik met SalesBoost Consultancy in opdracht van verschillende onderzoeksbureaus evaluaties en audits uit bij vooraf geselecteerde organisaties.
Al dan niet gecombineerd met een op maat gemaakte (commerciële) training.

Inmiddels heb ik ook een team van evaluators uitgebouwd, die zelf ook opdrachten uitvoeren.
Daarnaast heb ik met commbee een eigen Webdesign & Marketing Agency en focus ik me met mijn bedrijf Extrahosting op Hosting & Domeinnamen diensten.

Verder kan ik terugvallen op enkele jaren ervaring als Sales Coach, Account Manager B2B, Store Management bij 2 gekende retail bedrijven, uitstekende verkoop- en administratieve vaardigheden, én een goed oog voor detail.
Mijn werkervaringen in de sales hebben mij hierbij de nodige verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en leidinggevende competenties bijgebracht.

Bart Daems Sales Coach
linkedin sales trainer

Voordien heb ik 12 jaren ervaring in de (Antwerpse) HoReCa opgedaan, wat mij assertief, gestructureerd en flexibel heeft gemaakt.
Gecombineerd met mijn studies Bedrijfsmanagement – Marketing, de meerdere cursussen en trainingen die ik heb mogen volgen, heb ik mijzelf als verkoper en als commerciële, servicegerichte ondernemer ontwikkeld.

Naast het feit dat ik een eigen boek over het verkoopvak schreef en ook enkele actieve Sales & Marketing blog websites heb opgezet, vind ik het immens belangrijk om steeds ook zelf te blijven investeren in het verrijken van mijn kennis.
Ik ben er namelijk van overtuigd dat regelmatige training en bijscholing me scherp houdt, en mij beter maakt als verkoper, als ondernemer, én als mens.

Hierdoor sta ik waar ik nu sta, maar gezegend met een gezonde ambitie wil ik blijven groeien.
Steeds met aandacht voor het allerbelangrijkste: de klant.

Voel u vrij om te connecteren via LinkedIn.
Heel graag tot binnenkort!

Kan uw onderneming een Sales Boost gebruiken?

Contacteer ons voor meer info of een vrijblijvende afspraak.

Onze Klanten

Volgende organisaties deden in het verleden reeds beroep op onze diensten© 2014 - 2019 SalesBoost Consultancy. Alle Rechten voorbehouden.
Webdesign | Website Onderhoud | SEO | SEA : webdesign